randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren

Levering 1-3 dage

i Danmark

100% dansk webshop

vi producerer i Danmark

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Kobbertape mod snegle 5 m

47,95  KR

Ikke på lager

Kobbertape mod snegle

Snegletape virker både på skovsnegle, dlængde æbersnegle og almindelige snegle, og kan derfor beskytte dine potter, bede og planter fra dem. Snegletape kan næsten bruges alle steder, hvor planter er løftet over jorden, fordi den har selvklæbrig bagside, som vil kunne holde tapen fast på siderne.

Hvordan virker det?

Det virker ved at snegletapen er belagt med et lag kobber på ydresiden af tapen, som når sneglen kravler henover, skaber en kemiskreaktion mellem metallet og slimet fra sneglen, som giver sneglen et ubehageligt elektrisk chok. Selvom dette er en meget lille elektrisk ladning, er det nok til at sneglen ikke vil have noget med tapen at gøre.

Snegletape er ideelt til at beskytte både potter, højbede, borde, drivhuse, træer og foderskål mod at snegle kan kravle op i eller på dem. Snegletapen placeres der hvor som sneglen skal kravle op, for at komme til planter. Her skal man bare være sikker på at der er dækket hele vejen rundt, så der ikke er nogle steder på objektet, hvor sneglen kan kravle op i stedet.

  • Efter noget tid kan kobberet godt blive grønligt. Dette sker fordi at kobberet hele tiden oxideres i kontakt med luft. Dog kan dette grønne lag nemt skrabes af med sandpapir, og kobberet vil være effektiv igen.

Se en video om Pest-stop HER.

Se vores udvalg af artikler til skadedyrs bekæmpelse HER.

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

Levering og retur

LEVERING

JP handel tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag. Dog vil der for bure og andre egenproducerede vare være leveringstid.
Leveringstiden kan variere. Men vil på forespørgsel på mail kunne oplyses.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 49 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.

Vi leverer til Danmark, Norge og Sverige( dog ikke Færøerne og Grønland).

Dine varer kan sendes med PostNord, GLS eller fragtmand.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

 

RETURRET

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;

– Hvor du modtager ordren.

– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.

– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

 

RETURNERINGSOMKOSTNINGER SKAL DU SELV AFHOLDE.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på jonas@voliere.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:

 

JP handel

Randersvej 65, Mejlby

8981 Spentrup

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Betaling

BETALING

Randers Volieren modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, MobilePay, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.

Andre har også købt

0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    --->