Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren
[persuade]

Lux marsvin bur mellem 124 x 54 x 54 cm

1.355,00  KR

 

 

Lux Marsvinbur Mellem. Rummeligt bur til 2-3 marsvin. Stilrent design og kvaliteten i top! Nem at rengøre. Mere information her

Lux marsvin bur mellem 124 x 54 x 54 cm

 

 

Vores Lux marsvin bur mellem er en top modernisering af det originale marsvin bur

 

Dette rummelige og åbne marsvin bur er det perfekte nye hjem til dine marsvin. Buret har hverken tremmer eller låger, men er åben i fronten og toppen. Forsiden er lavet med en kant af plexiglas, som nemt kan løftes af under rengøring. Dette gør også, at marvinene kan ses hele tiden, samtidig med at de altid kan se ud af buret. Dette giver nogle mere rolige dyr. Vores Lux Marvinbur Mellem er lavet i et enkelt og stilrigt design samt neutrale farver, som passer flot ind i alle hjem. En top modernisering af det originale tremmebur til marsvin.

 

 

Et solidt marsvin bur af høj kvalitet

 

Med et bur fra Randers Volierens Lux-serie sikrer vi dig at marsvinenes bevægelsesmuligheder er i orden. Udover et flot og moderne design, som vil pynte i hjemmet er vores Lux marsvin bur Mellem også lavet i kvalitetsmaterialer. Kombinationen af robuste materialer og en fin forarbejdning sikrer at buret vil holde til et langt gnaverliv. Vores Lux-marsvin bure er lavet i ACP-plader, som er højtryks lakeret aluminiumsplader med fyld af komposit og aluminiumsprofiler med flanger, som passer til pladerne. Valget på ACP-plader er for at give en rengøringsvenlig og slagfast overflade, som samtidig kan holde til marsvinene. Dette giver også et rigtig flot finish! Burene er lavet med rengøringsvenligheden i top. Alle flader er vaskbare. Randers Volierens Luxbure er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse, som værende de bedste og mest dyrevenlige på markedet.

Dette bur passer til 2-3 marsvin.

 

Mål på vores Lux marsvin bur Mellem:

 

Længde: 124 cm
Bredde: 54 cm
Højde: 54 cm

 

Tilbehør som passer til vores Lux marsvin bur

 

Du kan vælge at købe marsvin buret alene, eller det kan suppleres med et flot understel eller underskab med skydelåger. Disse sælges separat. Dette vil give et flot samlet look og er samtidig praktisk til opbevaring af f.eks. tilbehør til dine gnavere.

 

 

Se vores udvalg af tilbehør til dit Lux- marsvin bur HER.

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

Levering og retur

LEVERING

JP handel tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag. Dog vil der for bure og andre egenproducerede vare være leveringstid.
Leveringstiden kan variere. Men vil på forespørgsel på mail kunne oplyses.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 49 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.

Vi leverer til Danmark, Norge og Sverige( dog ikke Færøerne og Grønland).

Dine varer kan sendes med PostNord, GLS eller fragtmand.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

 

RETURRET

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;

– Hvor du modtager ordren.

– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.

– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

 

RETURNERINGSOMKOSTNINGER SKAL DU SELV AFHOLDE.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på jonas@voliere.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:

 

JP handel

Randersvej 65, Mejlby

8981 Spentrup

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Betaling

BETALING

Randers Volieren modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, MobilePay, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.

Andre har også købt

0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    <!- --->