randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren

Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Melmøl fælde

56,00  KR

2 stk. Melmølfælde GreenProtect er en effektiv limfælde med integreret feromon, der hjælper dig i forebyggelsen af melmøl og tofarvet frømøl i hjemmet. Aktiv i 2 måneder. Brugsanvisning indlagt i æsken. Tanaco Danmark. Melmølfælde GreenProtect er klassificeret som en overvågningsenhed. Miljøvenlig fælde uden indhold af kemikalier eller pesticider og ideel til brug i private køkkener og kan anvendes hele året. Kan anvendes i private hjem, restauranter, varehuse.

På lager

Melmølfælde GreenProtect

2 stk. Melmølfælde GreenProtect er en effektiv limfælde med integreret feromon, der hjælper dig i forebyggelsen af melmøl og tofarvet frømøl i hjemmet. Aktiv i 2 måneder. Brugsanvisning indlagt i æsken. Tanaco Danmark. Melmølfælde GreenProtect er klassificeret som en overvågningsenhed. Miljøvenlig fælde uden indhold af kemikalier eller pesticider og ideel til brug i private køkkener og kan anvendes hele året. Kan anvendes i private hjem, restauranter, varehuse. Melmølfælde GreenProtect er nem at anvende og på grund af sin lille størrelse er den nem at gemme ovenpå køkkenskabe osv. Melmølfælde indeholder 1 klisterfælde (som foldes sammen som et lille hus) og et feromon. Melmølfælde som fanger melmøl, tofarvet frømøl, dadelmøl og kakaomøl. Melmølfælde er effektiv, lugtfri og langtidsvirkende. Melmølfælde er ideel til at fange/monitere flyvende møl, samt forebyggelse af nye angreb og kan anvendes i private hjem, restauranter, varehuse mv. Melmølfælde GreenProtect er virker i 6-8 uger efter åbning.

Hvordan virker Melmølfælde GreenProtect

Hanmøllet lokkes af det kunstige hunkønsferomon, som befinder sig i fældens lim. Fælden fanger hannen og den kan dermed ikke befrugte hunmøllet. Der bliver derfor ikke lagt flere æg og formeringen stopper. Melmøllets larver lever i mel, gryn og andre kornsorter. Også fuglefrø, tørret frugt, mandler, nødder og pasta spise af larverne. Obs. Husk at fjerne alle inficerede fødevarer. Opbevares på et tørt, køligt sted.   Se en video om melmølfælden HER. Se vores udvalg af insekt bekæmpelse HER. HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

Levering og retur

LEVERING

JP handel tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag. Dog vil der for bure og andre egenproducerede vare være leveringstid.
Leveringstiden kan variere. Men vil på forespørgsel på mail kunne oplyses.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 49 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.

Vi leverer til Danmark, Norge og Sverige( dog ikke Færøerne og Grønland).

Dine varer kan sendes med PostNord, GLS eller fragtmand.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

 

RETURRET

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;

– Hvor du modtager ordren.

– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.

– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

 

RETURNERINGSOMKOSTNINGER SKAL DU SELV AFHOLDE.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på jonas@voliere.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:

 

JP handel

Randersvej 65, Mejlby

8981 Spentrup

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Betaling

BETALING

Randers Volieren modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, MobilePay, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.

Andre har også købt

0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    --->