randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren

Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Mosegrisefælde Super-Cat

199,95  KR

Ikke på lager

Mosegrisefælde Super-Cat

 

Den Schweiziske Super-Cat Mosegrisefælde fra Swissinno. Kan bruges til bekæmpelse af mosegrise, markmus og muldvarpe. Super-Cat Mosegrisefælde er simpel og let anvendelig.

Du slipper for en svær opsætning og specielle udgravninger med denne fælde. Træk blot op i håndtaget og den er klar til brug.

Mosegrisefælden kræver ingen strøm, og kan let spændes op hvis den skulle blive slap. Modsat andre fælder kan man let se om Super-Cat Mosegrisefælden er blevet aktiveret, da håndtaget falder ned når fælden er udløst. Der er ingen svære udgravninger når fælden skal op af jorden, træk blot fælden op og tjek let hvad du har fanget. Mosegrisefælden slår muldvarpe, markmus og mosegrise ihjel så humant som muligt, da de dør så snart fælden udløses. En af fældens unikke egenskaber, er dens mulighed for at fange dyrene fra begge retninger, som giver en meget bedre bekæmpelse.

Anvendelse af fælden:

1. Find den underjordiske tunnel, ved at prikke i jorden med metalpinden*, på et tidspunkt vil den gå længere ned i jorden uden modstand, og du har nu fundet tunnelen. Det er bedst at placere sin fælde på et sted hvor tunnelen er vandret og går ligeud.

2. Grav nu forsigtigt et hul med en diameter på 6 cm ned igennem tunnelen, og lav en nedsænkning på cirka 2 centimeter i bunden af tunnelen til enden af fælden. Vær opmærksom på at løst jord ikke blokkerer tunnelen. Vi anbefaler at bruge hulskæren som købes separat i tilbehørspakken til fælden.

3. Placér nu forsigtigt fælden i hullet og træk håndtaget op. Sørg for hullet slutter helt tæt til fælden, så der hverken kommer lys eller luft igennem hullet, brug eventuelt blade eller løst jord til at dække med. Fælden er nu sat op, og bør ses til en gang om dagen. Der er regelmæssigt resultat efter få timer.

*Metalpinden købes separat som tilbehør sammen med hulskæren. HER

SE HVORDAN DU BRUGER SUPERCAT

 

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

Levering og retur

LEVERING

JP handel tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag. Dog vil der for bure og andre egenproducerede vare være leveringstid.
Leveringstiden kan variere. Men vil på forespørgsel på mail kunne oplyses.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 49 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.

Vi leverer til Danmark, Norge og Sverige( dog ikke Færøerne og Grønland).

Dine varer kan sendes med PostNord, GLS eller fragtmand.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

 

RETURRET

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;

– Hvor du modtager ordren.

– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.

– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

 

RETURNERINGSOMKOSTNINGER SKAL DU SELV AFHOLDE.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på jonas@voliere.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:

 

JP handel

Randersvej 65, Mejlby

8981 Spentrup

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Betaling

BETALING

Randers Volieren modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, MobilePay, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.

Andre har også købt

0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    --->