Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren
[persuade]
Tilbud

Rugemaskine auto-vending 12 æg

Original price was: 1.159,95 .Current price is: 1.043,95 . KR

Kun 2 tilbage på lager

Rugemaskine auto-vending 12 æg

 

Hvis du har en hønseflok som skal udvides, eller måske skal den fornyes, så er det ofte nemmest at få en skrukhøne til at klare det. Det kan være at du ikke lige har en hønse som ligger skruk eller det kan være du og dine børn gerne vil se og opleve hele udrugnings-processen. Uanset din begrundelse så er det vigtigt at det bliver gjort rigtigt for at få et levende resultat.

Når du samler æg til udrugning så er det oftest bedst at bruge æg som ikke er mere end 7 dage gamle og som ikke har været transporteret.

 

Opbevaring af rugeæg

Du kan samle og opbevare rugeæg i op til 7 dage. Hver gang du samler et nyt æg, så drej lidt på dem du har samlet, på den måde efterligner du hønen som kommer til at skubbe lidt til æggene hver gang hun kommer for at lægge et nyt æg. Du kan eksempelvis opbevare æggene i en lukket æggebakke, i en kurv eller i en kasse men vær forsigtig i din håndtering af æggene. Opbevar æg i et mørkt rum med en stabil temperatur på max 14-18 grader med en fugtighed på ca. 65-75%

 

Udrugning i rugemaskine

Tænd din rugemaskine et par dage inden du lægger æggene deri, der sikre at maskinen har den rigtige temperatur og fugtighed når æggene kommer i. Inden du lægger dine æg i maskinen så lad dem af-klimatisere ved alm. stuetemperatur, på den måde undgår du kondens på æggene i maskinen og øger chancerne for udklækning.
Indstil maskinen til 37.7 grader og de sidste 3 dage før udklækning på 37.2 grader. Der er forskellige holdninger til fugtigheden igennem rugeperioden, dog er alle enige om at de sidste 3 dage før udklækning skal den være så høj som muligt gerne på ca. 65-70 %.

Fra og med den 10. dag indtil 3 dage før den forventede udklækning skal du, en gang om dagen, tage stikket ud at stikkontakten, åbne rugemaskinen og lade æggene afkøle i ca. 15 min. Sprøjt et tyndt lag vand på med en sprøjte/forstøver før låget sættes på igen.

Mange er bekymrede for opdræt af kyllinger og mange forbinder en rugemaskine med en svær opgave, men det er det ikke nødvendigvis. Der findes mange gode og simple rugemaskiner på markedet. Læs altid vejledningen før brug.

 

Se vores udvalg af rugemaskiner HER.

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

Levering og retur

LEVERING

JP handel tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag. Dog vil der for bure og andre egenproducerede vare være leveringstid.
Leveringstiden kan variere. Men vil på forespørgsel på mail kunne oplyses.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 49 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.

Vi leverer til Danmark, Norge og Sverige( dog ikke Færøerne og Grønland).

Dine varer kan sendes med PostNord, GLS eller fragtmand.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

 

RETURRET

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;

– Hvor du modtager ordren.

– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.

– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

 

RETURNERINGSOMKOSTNINGER SKAL DU SELV AFHOLDE.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på jonas@voliere.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:

 

JP handel

Randersvej 65, Mejlby

8981 Spentrup

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Betaling

BETALING

Randers Volieren modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, MobilePay, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.

Andre har også købt

0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    <!- --->