Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren
[persuade]
Tilbud

Skræmme Svane

Original price was: 259,95 .Current price is: 207,96 . KR

Kun 2 tilbage på lager

Skræmme Svane

 

• Smuk Skræmme Svane der enten kan bruges til at skræmme fiskehejre væk, til jagt eller som en smuk dekoration til havedammen.
• Lavet af plastik.
• Kan både bruges på land og på vand.
• Har et aftageligt hoved der kan drejes.
• Kan fastgøres med en snor i bunden, så den ikke flyder væk.

 

Skræmme svanen er perfekt til havedammen i haven, da tilstedeværelsen af denne skræmmesvane, vil holde fugle såsom fiskehejren væk fra dammen. En fiskehejre vil hurtigt kunne tømme en havedam for fisk, hvilket der både er ærgerligt og det kan hurtigt blive dyrt at skifte fiskene ud. Derudover vil svanens dekorative og livagtige udseende gøre havedammen mere livlig. Der er derfor også mange der af den grund køber skræmmesvanen som flot dekoration til haven eller til dammen, også selvom de ikke har fisk i dammen.

Denne skræmmer svane kan dog også benyttes på en tredje måde, hvor den bruges som lokkefugl til jagt. Dette skyldes, at når fugle leder efter en sø eller å, de kan lande på, så vil de helst vælge at lande, hvor der allerede er andre fugle i forvejen. Dette er fordi, at det giver indtryk til fuglene, at området er roligt og sikkert. Så ved at sætte skræmmesvanen ud i vandet i det område, hvor du går på jagt, giver du indtryk til fugle i området, at det er sikkert at lande, og du øger derfor dine chancer for at fugle lander nær dig.

Skræmmer Svaner lavet af plastik og har en flad bund, hvilket der betyder, at svanen både kan stilles på land og på vand. I bunden af skræmmesvanen er der også en lille plastik løkke der tillader dig at sætte en snor fast til bunden, så du f.eks. kan binde den anden ende af snoren til et bundfald, så svanen kan forblive flydende samme sted hele tiden.

 

Se vores udvalg af artikler til skadedyrs bekæmpelse HER.

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

Levering og retur

LEVERING

JP handel tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag. Dog vil der for bure og andre egenproducerede vare være leveringstid.
Leveringstiden kan variere. Men vil på forespørgsel på mail kunne oplyses.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 49 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.

Vi leverer til Danmark, Norge og Sverige( dog ikke Færøerne og Grønland).

Dine varer kan sendes med PostNord, GLS eller fragtmand.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

 

RETURRET

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;

– Hvor du modtager ordren.

– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.

– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

 

RETURNERINGSOMKOSTNINGER SKAL DU SELV AFHOLDE.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på jonas@voliere.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:

 

JP handel

Randersvej 65, Mejlby

8981 Spentrup

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Betaling

BETALING

Randers Volieren modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, MobilePay, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.

Andre har også købt

0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    <!- --->