randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren

Levering 1-3 dage

i Danmark

100% dansk webshop

vi producerer i Danmark

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Sneglefælde

47,95  KR

På lager

Sneglefælde

 

Sneglefælden er perfekt til sneglebekæmpelse, da den virker uden, at der skal bruges nogen form for giftstoffer, hvilket der også gør fælden sikker at bruge i områder, hvor der også er vilde dyr, børn og kæledyr. Det eneste man skal gøre for at sætte fælden op er først at grave bunden af fælden ned et sted i din have, så toppen af fælden ligger plant med jorden/græsplænen. Herefter hældes der et lokkemiddel ned i skålen, som nu er gravet ned. Det er her en god ide at bruge alkohol, især øl er god til at tiltrække sneglene med sin lugt. Efter at lokkemidlet er hældt i, tilsættes der enten saltvand eller sæbevand, da dette vil sørge for, at sneglene dør, når de først er kravlet ned i fælden. Det er ikke nødvendigt at tømme fælden før fælden er godt fyldt med døde snegle, da døde snegle også tiltrækker andre snegle.

Sneglefælden er lavet af stærkt plast, som har en lang levetid, og vil derfor holde mange år. På samme måde gør denne robuste plast, fælden i stand til at blive genbrugt mange gange. Fælden er også blevet malet i en mørkegrøn farve, der gør at fælden vil blænde sig ind i enhver græsplæne. Det anbefales at sneglefælden placeres minimum 2 meter væk fra bede og andre områder, du ønsker at beskytte, så fælden kan lokke sneglene væk fra disse steder.

 

  • Ingen kemikalier nødvendig
  • Kan anvendes sikkert i nærheden af børn, vildtlevende dyr og husdyr

 

Se en video om Pest-stop HER.

Se vores udvalg af artikler til skadedyrs bekæmpelse HER.

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

Levering og retur

LEVERING

JP handel tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag. Dog vil der for bure og andre egenproducerede vare være leveringstid.
Leveringstiden kan variere. Men vil på forespørgsel på mail kunne oplyses.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 49 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.

Vi leverer til Danmark, Norge og Sverige( dog ikke Færøerne og Grønland).

Dine varer kan sendes med PostNord, GLS eller fragtmand.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

 

RETURRET

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;

– Hvor du modtager ordren.

– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.

– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

 

RETURNERINGSOMKOSTNINGER SKAL DU SELV AFHOLDE.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på jonas@voliere.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:

 

JP handel

Randersvej 65, Mejlby

8981 Spentrup

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Betaling

BETALING

Randers Volieren modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, MobilePay, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.

Andre har også købt

0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    --->