Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren
[persuade]
Tilbud

Ultrasonisk afskrækker katte

Original price was: 397,95 .Current price is: 318,36 . KR

Kun 1 tilbage på lager

Ultrasonisk afskrækker katte

 

Fremmede katte i haven kan være en sand plage! De tager fugle og fisk og efterlader uønskede efterladenskaber. En ultrasonisk afskrækker, kan være et meget velegnet og effektivt produkt til at holde uønskede katte ude af haven.

Den ultrasoniske afskrækker mod katte indeholder en infrarød bevægelsessensor, der registrerer bevægelse op til 15 meter fra apparatet. Ved registrering af bevægelse udsendes en kraftig ultralyd, som er meget ubehagelig for katte. For fugle- og fiskeinteresserede vil det dog være betryggende at vide, at ultralyden ikke påvirker fugle og fisk. Efter 2 til 4 uger vil katte normalt stoppe med at komme ind på det område, hvor de kan høre ultralyden. Da mange faktorer påvirker dyrs adfærd, er præcise forudsigelser dog ikke altid mulige.

Ultralyd, som er lyd over 20 000 Hz, kan normalt ikke opfattes af mennesker. Nogle meget få mennesker vil dog muligvis kunne høre lyden fra den ultrasoniske katte afskrækker; specielt hvis de står tæt på apparatet. Ultralyd er dog helt ufarligt for både mennesker (inkl. børn og gravide kvinder) og dyr.

Den ultrasoniske afskrækker mod katte virker på et område på op til 15 meter. Den præcise rækkevidde afhænger dog af vejret og omgivelserne. For at opnå det bedste resultat bør det undgås, at direkte sol rammer den infrarøde bevægelses sensor. Diverse forhindringer såsom fx havestole m.m. vil mindske apparatets rækkevidde.

Den ultrasoniske afskrækker mod katte kan placeres på fx en mur, et hegn eller en pæl ved hjælp af de medfølgende skruer. Ved benyttelse af en pæl skal apparatet placeres mellem 30 til 60 cm over jorden.

 • Ledning: medfølger ikke (Kan købes HER.)

 

Produktinformation

 • Mål: 143 x 95 x 97 mm (H x B x D)
 • Målrettet: katte
 • Anvendelse: udendørs
 • Rækkevidde: 15 m (117 m²)
 • Rotationsvinkel: 60°
 • Jordspyd: medfølger
 • Batterier: 2 x 9 V (medfølger ikke)

 

Se en video om Pest-stop ultrasonisk afskrækker katte HER.

Se vores udvalg af artikler til skadedyrs bekæmpelse HER.

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

Levering og retur

LEVERING

JP handel tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag. Dog vil der for bure og andre egenproducerede vare være leveringstid.
Leveringstiden kan variere. Men vil på forespørgsel på mail kunne oplyses.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 49 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.

Vi leverer til Danmark, Norge og Sverige( dog ikke Færøerne og Grønland).

Dine varer kan sendes med PostNord, GLS eller fragtmand.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

 

RETURRET

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;

– Hvor du modtager ordren.

– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.

– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

 

RETURNERINGSOMKOSTNINGER SKAL DU SELV AFHOLDE.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på jonas@voliere.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:

 

JP handel

Randersvej 65, Mejlby

8981 Spentrup

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Betaling

BETALING

Randers Volieren modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, MobilePay, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.

Andre har også købt

0
  0
  Kurv
  Kurven er tomTilbage til shoppen
  <!- --->