Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren
Køb for 400,00 mere og få en GAVE
Tilbud

Varmelampe med spar 21cm max 150 w

Original price was: 229,95 .Current price is: 206,95 . KR

På lager

Varmelampe med spar 21cm max 150 w

 

Denne varmelampe er fremstillet i aluminium, har en diameter på 21 cm og har et tråd gitter som beskytter dine dyr mod direkte berøring med varmepæren. Lampen har en ledning på 2,5 meter og en kæde på 2 meter, så har du mulighed for at hænge lampen så den passer til netop din sti. Desuden har lampen en sparerkontakt som sikre 50% reduktion af strømforbrug og varmeafgivelse. Sættes i almindelig 220 v stikkontakt. Sælges uden pærer. Pæreren kan købes HER.

 

 • 21 cm i diameter
 • Med sikkerhedsgitter
 • Sparerkontakt sikre 50% reduktion af strømforbrug og varmeafgivelse
 • 2,5 meter ledning
 • 2 meter kæde til ophæng
 • 2-stik til 220 v.

 

 

Varmelampe til daggamle kyllinger

 

Daggamle kyllinger skal holdes varme for at overleve og vokse sig store. Derfor skal du bruge en varmelampe til dem.

Kyllingerne har brug 33-35 grader under en varmelampe, og det tjekker du bedst ved at observerer kyllingerne. Ligger de meget spredt indenunder lampen er den for varm og må hæves lidt, ligger de i en stor klump så er det for koldt og den må sænkes lidt. Udover at kigge på dem skal du også hører på dem, kyllinger pipper gerne højt og insisterende hvis noget er galt.

Kyllingerne må ikke udsættes for træk, men de skal have plads nok til at de kan søge helt væk fra varmekilden. Dine kyllinger skal have adgang til en varmekilde til de er omkring 6 uger.

Du kan også bruge varmelampen til dine høns om vinteren. Hvis at vinteren er meget hård, kan det kræve meget energi for hønsene at holde på varmen, derfor kan det være en god ide at give dem adgang til en varmelampe. Du behøver ikke at have den tændt hele døgnet, da de er mest aktive om dagen, men om natten vil de med sikkerhed sætte pris på en lampe over deres sovepinde.

 

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

Levering og retur

LEVERING

JP handel tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag. Dog vil der for bure og andre egenproducerede vare være leveringstid.
Leveringstiden kan variere. Men vil på forespørgsel på mail kunne oplyses.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 49 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.

Vi leverer til Danmark, Norge og Sverige( dog ikke Færøerne og Grønland).

Dine varer kan sendes med PostNord, GLS eller fragtmand.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

 

RETURRET

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;

– Hvor du modtager ordren.

– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.

– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

 

RETURNERINGSOMKOSTNINGER SKAL DU SELV AFHOLDE.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på jonas@voliere.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:

 

JP handel

Randersvej 65, Mejlby

8981 Spentrup

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Betaling

BETALING

Randers Volieren modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, MobilePay, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.

Andre har også købt

0
  0
  Kurv
  Kurven er tomTilbage til shoppen
  --->