Randers Volieren Logo
Trustpilot | Randers Volieren

Levering 1-3 dage

i Danmark

100% dansk webshop

vi producerer i Danmark

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Blodmide bekæmpelse

 

 

Tendensen med at holde høns vokser i takt med økotendensen, da det for mange mennesker er blevet meget vigtigt at spise lokalt produceret, pesticidfri mad. Hvad mange nye hønseejere muligvis ikke er forberedt på, er det relativt almindelige problem med røde kyllingemider også kaldet blodmider. Blodmider (Dermanyssus gallinae) er en almindelig parasit blandt fjerkræ.

De er blodsugende arachnider, der er almindeligt forekommende blandt alle høns. Katte, hunde, heste og mennesker kan også blive angrebet midlertidigt af blodmider, hvilket kan forårsage allergiske reaktioner og alvorlig kløe.

Blodmider er en betegnelse for flere underarter af blodsugende mider, også kaldet Dermanyssus sp. Den røde blodmide er den mest almindelige.

Hemex-Dry staldstrøelse 5 kg | Randers volieren

Mite PLUS

Effektiv og langtidsvirkende mide bekæmpelse. Kan bruges på alle typer overflader. Sviner ikke. Hurtig og nem at påføre. Køb nu og modtag om 1-3 dage.

Simpel at bruge
– Rengør forsigtigt rummet og fjern fugle/fjerkræ før behandling
– Ryst beholderen grundigt inden brug
– Hold Sprayen i 30 cm afstand fra overfladerne under sprøjtning
– Sprøjt på alle overflader undtaget områder hvor der fodres og drikkes

HEMEX – DRY

Hemexcide bekæmper blodmider, lopper, parasitter, mider og hæmmer uønskede bakterier samt udtørrer og desinficerer hønsehuset. Desuden kan Hemexcide tilføres hønsenes foder og bekæmpe mave-tarm parasitter.

Hemexcide består af små skaldyr, der efter mange millioner år i jorden graves op og forarbejdes til pulver. Det er et rent mineral pulver, som er GMO-frit og derfor godkendt til økologisk landbrug.

Læs mere om Hemex Dry HER.

0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    --->