randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren

Levering 1-3 dage

i Danmark

100% dansk webshop

vi producerer i Danmark

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Flytbar hønsehegn

 

 

Med et flytbart hønsehegn er det muligt at holde dine høns i et afgrænset område af haven og samtidig flytte dem rundt på en nem måde. Du trækker bare stængerne op og sætter dem ned det nye sted. Der behøves ingen låge, du skal bare planlægge, hvor du vil ind i indhegningen også placere samlingen af stængerne der.

Et flytbart hønsehegn tilfredsstiller de fleste haveejeres behov for at kunne afgrænse hønsenes færden i haven, og det flytbare net kan sættes op i forlængelse af hinanden, så længden er kun afhængig af hvor mange hønsehegn, der sættes op.

Flytbar hønsehegn | Randers volieren

FLYTBART HØNSEhegn TIL HAVEN

Os med høns kender det, at vi enden sidder på terrassen eller går i haven og nyder roen og synet af hønsene, der går frit rundt i haven og finder spiselige frø og insekter. Pludselig inden du ved af det, så har de kurs mod køkkenhaven, rosenbedet eller det smukke blomsterbed.

Det nemme og flytbart hønsehegn holder dine høns ude af køkkenhaven. Hønsenettet er let og bevæger sig i vinden og derved afskrækker hønsene fra at prøve at flyve over.

Høns i haven

Høns kender ikke forskel på vores køkkenhave, blomsterbede, hække eller græsplæner. De går derhen, hvor maden er let tilgængelig for dem. Derfor er det tit køkkenhaven og det vellugede blomsterbed, der bliver hønsenes favorit spisesteder.

For en høne er det naturligt at skrabe i jorden efter små frø og insekter, og de støvbader gerne i bar jord, for at holde deres fjerdragt ren og i orden.

Hvis du har køkkenhave, kan du når køkkenhavesæsonen sætter ind, hegne din køkkenhave ind med et flytbart hønsenet så kan du kan nyde dine friske grøntsager, uden at skulle frygte at dine høns pludselig har vandaliseret bedene i deres søgen efter føde og gode støvbade steder.

 

Se vores udvalg af tilbehør til høns HER.

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

Flytbar hegn t/høns net: 1,12x50 m | Randers volieren
indhegning til høns | Randers volieren
0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    --->